СООБРАЌАЈКА НА ПАТОТ ДЕМИР КАПИЈА-УДОВО, СООБРАЌАЈОТ ВО ПРЕКИН ОД НОЌЕСКА

 Поради сообраќајна несреќа на патниот правец Демир Капија-Удово кај местото Арсова Лака, сообраќајот е во прекин за сите видови на возила во двата правци.

Прекинот на сообраќајот е од ноќеска околу 4 часот.

 

Напишете коментар