Масовното труење на животни мора да престане, отровот на улиците е опасен за сите!

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Во Македонија според порталот Славорум, на врвот е Орце Камчев, сопственикот на Орка Холдинг со богатство од 238 милиони долари. Во БиХ најбогати се Кенан и Дамир Хастор, кои од родителите ги наследија компаниите Prevent i ASA Group, и имаат богатство од 412 милиони долари. Во Србија најбогат е Филип Зептер. Иако не живее во
Complete Reading

Create AccountLog In Your Account