Автомобил вечерва се запалил на магистралниот пат Охрид – Кичево на планинскиот превој Пресека

Автомобил вечерва се запалил на магистралниот пат Охрид – Кичево на планинскиот превој Пресека, објави Ohridnews.

Поради опожареното возило сообраќајот на оваа делница извесен период беше во прекин, по што е нормализиран.

Напишете коментар