Огледалце мое кажи најбогат овде кој е???”Огледалцето” вели…Орце Камчев(богатство од 238 милиони долари)

Огледалце мое кажи најбогат овде кој е???”Огледалцето” вели…Орце Камчев(богатство од 238 милиони долари)

Огледалце мое кажи најбогат овде кој е???”Огледалцето” вели…Орце Камчев(богатство од 238 милиони долари)

Share Button

Во Македонија според порталот Славорум, на врвот е Орце Камчев, сопственикот на Орка Холдинг со богатство од 238 милиони долари.

Во БиХ најбогати се Кенан и Дамир Хастор, кои од родителите ги наследија компаниите Prevent i ASA Group, и имаат богатство од 412 милиони долари.

Во Србија најбогат е Филип Зептер. Иако не живее во Србија, има државјанство, а неговото богатство се проценува на 5 милијарди долари.

Во Хрватска најбогато е хрватско – чилеанското семејство Лукшиќ кое има богатство од 15 милијарди долари.

Државјанинот на Црна Гора, Таксим Шинаватра е единствен жител на регионот кој се најде на листата на милионери на  магазинот Форбс.

уредник

Related Posts

ЕКСКЛУЗИВНО:ФИЛИПЧЕ ВЕТИ , НО И ИСПОЛНА -ДОКТОРИТЕ ДОБИЈА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЛАТИ ПО ОСНОВ НА ДЕЖУРСТВА

Коментарите се исклучени на ЕКСКЛУЗИВНО:ФИЛИПЧЕ ВЕТИ , НО И ИСПОЛНА -ДОКТОРИТЕ ДОБИЈА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЛАТИ ПО ОСНОВ НА ДЕЖУРСТВА

Заев моли за трпение: потребно е време за да се променат работите, јас ви давам збор дека ќе успееме

Коментарите се исклучени на Заев моли за трпение: потребно е време за да се променат работите, јас ви давам збор дека ќе успееме

ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: ДО КОГА ВАКА!??(ВИДЕО)

Коментарите се исклучени на ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: ДО КОГА ВАКА!??(ВИДЕО)

(ФОТО) Ова е директорката која ги остави средношколците од Неготино сами во Италија

Коментарите се исклучени на (ФОТО) Ова е директорката која ги остави средношколците од Неготино сами во Италија

АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА 50 ГОДИШНА ЖЕНА И РАК И ТУМОР И ВЕШТАЧКО КОЛЕНО СЕ ДВИЖИ СО ПОМОШ НА ПАТЕРИЦА

Коментарите се исклучени на АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА 50 ГОДИШНА ЖЕНА И РАК И ТУМОР И ВЕШТАЧКО КОЛЕНО СЕ ДВИЖИ СО ПОМОШ НА ПАТЕРИЦА

ВЕЧЕРВА ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕТО: Се бара Договорот со Грција да не се реализира

Коментарите се исклучени на ВЕЧЕРВА ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕТО: Се бара Договорот со Грција да не се реализира

Create AccountLog In Your Account