Тетово, Битола и Скопје, се градовите со највисоко ниво на загадување на воздухот.Битола ПМ25 138.56

Тетово, Битола и Скопје, се градовите со највисоко ниво на загадување на воздухот.Битола ПМ25 138.56

Тетово, Битола и Скопје, се градовите со највисоко ниво на загадување на воздухот.Битола ПМ25 138.56

Share Button

Тетово, Битола и Скопје, се градовите со највисоко ниво на загадување на воздухот, а според резултатите на мерењето на загаденост на воздухот од Министерството за животна средина, загадено е и во Куманово и Велес. Почист воздух во Македонија има во Кочани, Кавадарци и Дебар.

Тетово ПМ21 82.47

Битола ПМ25 138.56

СКОПЈЕ, РЕКТОРАТ ПМ10 182.98

уредник

Related Posts

Прекин на сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола

Коментарите се исклучени на Прекин на сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола

Забрана за тешки товарни возила од 18.40 ч. на планинскиот премин Буково

Коментарите се исклучени на Забрана за тешки товарни возила од 18.40 ч. на планинскиот премин Буково

Граѓаните излегоа на плоштад Македонија: Ќе се урива ли споменикот „Воин на коњ“

Коментарите се исклучени на Граѓаните излегоа на плоштад Македонија: Ќе се урива ли споменикот „Воин на коњ“

Државното знаме се вее денеска на јарболот кај Спортската сала во Битола(фото)

Коментарите се исклучени на Државното знаме се вее денеска на јарболот кај Спортската сала во Битола(фото)

Create AccountLog In Your Account