Блокада кај Мавровка: „СДС покажува дека не знае да владее демократски, туку сака да воведе едноумие“

Share Button

Денеска сме тука да го искористиме нашето право на протест против политичкиот реваншизам што го прави власта и на овој начин кога прави политички реваншизам врз неистомислениците, истакна Слаѓана Митовска при блокадата на крстосницата кај Мавровка.

-Не нуди подобар животен стандард и подобар живот на граѓаните туку напротив не оддалечува од евроатланските интеграции и на овој начин Социјалдемократскиот сојуз  покажува дека не знае да владее демократски, туку напротив сака да воведе едноумие, додаде Митовска.

Напишете коментар