Кога флертувањето преку интернет ќе тргне на лошо

Кога флертувањето преку интернет ќе тргне на лошо

Кога флертувањето преку интернет ќе тргне на лошо

Share Button

Денес најлесен начин за флертување е преку интернет. Иако луѓето најмногу се опуштаат кога комуницираат преку социјалните мрежи, сепак и тука може да се стекне „болно“ искуство кога флертот е непожелен од другата личност.

Овие преведени одговори на флерт од различни делови од светот се премногу смешни за да не бидат споделени. Тие се доказ дека не секогаш ќе го добиете тоа што го посакувате, а понекогаш „корпата“ може да биде и со доза на хумор.

уредник

Related Posts

Прославен Денот на шегата во општина Новаци

Коментарите се исклучени на Прославен Денот на шегата во општина Новаци

За време на денешниот протест во Битола, виножито(фото)

Коментарите се исклучени на За време на денешниот протест во Битола, виножито(фото)

Create AccountLog In Your Account