Икона на св Георги во дворот на манастирчето над Битола св 40 маченици

Икона на св Георги  во дворот на манастирчето над Битола св 40 маченици

Икона на св Георги во дворот на манастирчето над Битола св 40 маченици

Share Button

уредник

Related Posts

Денеска се празнува Светиот маченик Талалеј

Коментарите се исклучени на Денеска се празнува Светиот маченик Талалеј

Света Троица – Буковско

Коментарите се исклучени на Света Троица – Буковско

Утре ги празнуваме Тројцата Свети архиереи

Коментарите се исклучени на Утре ги празнуваме Тројцата Свети архиереи

Денеска “Второ Воскресение Христово”во храмот Св, Димитриј во Битола се читаше Светото Евангелие Божјо на разни јазици

Коментарите се исклучени на Денеска “Второ Воскресение Христово”во храмот Св, Димитриј во Битола се читаше Светото Евангелие Божјо на разни јазици

Create AccountLog In Your Account