Субхи Јакупи членот на ДИК поднесе оставка

Share Button

Субхи Јакупи членот на ДИК предложен од ДУИ поднесе оставка. Јакупи ја потврди информацијата за Телевизија 24.

Неговата оставка следува по оставките на неговите колеги, претседателот Александар Чичаковски, Виолета Дума и Игор Милев, откако се обелодени скандалот за дополнителните бонуси.

Напишете коментар