Исчезнат е Драги Лазаровски, пријавете доколку го видите

Исчезнат е дедо Драги од Скопје. Семејството е загрижено и бара било каква помош или информација.

– Дедо ми Драги Лазаровски во петокот 08.12.2017 во околината на с. Долно Соње скопско. Имаше сведоштво дека е виден во Драчево во неделата попладне, склеротичен е.

Роден е 1931 год., висок е околу 175 cm и облечен е во сина јакна, дуксер со црвена капа, црни фармерки и гумени опинци.

Контакт: 076/404072  – Бобан

Напишете коментар