Како се вика иконата на фотографијата?

Како се вика иконата на фотографијата?

Share Button

Честопати објавувана икона на нашиот портал, сме објавувале во повеќе наврати податоци за оваа икона а овојпат ве прашуваме вас- Како се вика иконата на фотографијата?

Фотографија на Novost.

уредник

Related Posts

Манастир Св. Архангел и Св. Спас село Буково.Градина на параклиси и светители

Коментарите се исклучени на Манастир Св. Архангел и Св. Спас село Буково.Градина на параклиси и светители

Утре е Пренос на моштите на Светиот свештеномаченик Игнатиј

Коментарите се исклучени на Утре е Пренос на моштите на Светиот свештеномаченик Игнатиј

Create AccountLog In Your Account