Сакаш да излеземе да се прошетаме на чист отров?

Сакаш да излеземе да се прошетаме на чист отров?

Share Button

Порано кога кажував дека живеам во Центар ми завидуваа сега ме жалат…

Сакаш да излеземе да се прошетаме на чист отров?
Earth Hour Earth Hour Macedonia

Фотографија на Ina Mnogufina.
dokazm.mk

уредник

Related Posts

Според регистарот за педофили во 2012 имало 116 а во 2016 евидентирани само 16 педофили?

Коментарите се исклучени на Според регистарот за педофили во 2012 имало 116 а во 2016 евидентирани само 16 педофили?

Хигиеничарот кој нападна ученик во основно училиште во Битола е суспендиран

Коментарите се исклучени на Хигиеничарот кој нападна ученик во основно училиште во Битола е суспендиран

Create AccountLog In Your Account