Ден: д.м.г

Ако треба да одберете , што би одбрале – жена или кола?

Share Button

Дали луѓето како средство за остварување на своите цели ја употребуваат лагата?

Share Button

Црква Свети Никола бисер битолски

Share Button

Да се посети ова светилиште, бисер на духовноста , дар Божји за битолчаните и сите

Чудата на Свети Никола

Share Button

Претходно објавивме за едно чудо на Свети Никола кое се случило во 1956 година, Св

Утре е свети пророк Авакум

Share Button

Утре православните христијани ќе го одбележат празникот посветен на светиот пророк Авакум. Житието на овој

Го нудела кучето на „Фејсбук“ за да добие парфем

Share Button

Прекин на оптички врски причина за падот на мрежата на ОнеВип

Share Button

Преку мрежате на мобилниот оператор ОнеВип попладнево повеќе од еден час не можеше да се

Жена нападната од четири кучиња во Илинден

Share Button

Триесет и осум годишната Џ.Б.од населба Илинден вчера околу пладне пријавила дека истиот ден околу

Кривична за поранешната директорка на битолското ОУ Стив Наумов

Share Button

Поранешниот директор на средното училиште “Таки Даскало“ – Битола заработи кривична

Share Button

Тамара Велеска има само 14 години но сними преубава песна ,На Божиќ…слушнете ја

Share Button