Битолскиот ВОДОВОД го доби најдобриот за директор, Горан Козаров

Битолскиот ВОДОВОД го доби најдобриот за директор, Горан Козаров

Share Button

Денес на работна средба со градоначалничката на Битола Natasha Petrovska ни беа врачени решенијатa со кои и официјално сме назначени за одговорни лица(директори)на ЈП.Водовод-Горан Козаров ЈП.Комуналец-Панде Богоевски. Ветивме пред градоначалничката а исто така и пред граѓаните на Битола дека ќе ја направиме Битола подобро место за живеење.
#zazivotvobitola
Назначувањето на денешен ден св.Никола има посебна симболика за мене.

фб статус на Горан Козаров

уредник

Related Posts

“Украси” до битолска фонтана…коњски измет!

Коментарите се исклучени на “Украси” до битолска фонтана…коњски измет!

Некои од новите директори за ништо не ги бива, аман веќе…

Коментарите се исклучени на Некои од новите директори за ништо не ги бива, аман веќе…

Create AccountLog In Your Account