Протест на ВМРО ДПМНЕ Битола во знак на поддршка на уставобранителите

Протест на ВМРО ДПМНЕ Битола во знак на поддршка на уставобранителите

Протест на ВМРО ДПМНЕ Битола во знак на поддршка на уставобранителите

Share Button

Денеска како што и најавија од ВМРО – ДПМНЕ за протест, блокирана е раскрсницата кај Гроздот во Битола, протестот е за да дадат поддршка на уставобранителите.Протестот со блокада започна во 16 часот а завршува во 18 часот

Фотографија на ОК ВМРО ДПМНЕ-Битола.

Фотографија на ОК ВМРО ДПМНЕ-Битола.

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account