Нема државни пари во медиумите – пресече Владата

Нема државни пари во медиумите – пресече Владата

Нема државни пари во медиумите – пресече Владата

Share Button

Нема да има државни пари во медиумите – пресече денеска владата. Може да разговараме за одредени даночни или царински олеснувања, но денар од буџетот нема да оди за печатените изданија изјави министерот, Дамјан Манчевски. На денешната дебата на медиумските организации и претставници на владата се расправаше за предлогот за измени на законот за медиуми. – јавува тв 24

 

уредник

Related Posts

Протестот започна со молитва

Коментарите се исклучени на Протестот започна со молитва

ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: ДО КОГА ВАКА!??(ВИДЕО)

Коментарите се исклучени на ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: ДО КОГА ВАКА!??(ВИДЕО)

Помодре водата во градска река во Прилеп

Коментарите се исклучени на Помодре водата во градска река во Прилеп

Create AccountLog In Your Account