Зоран Димовски:Еве како да имате пари за помош на социјалните, најранливите

Зоран Димовски:Еве како да имате пари за помош на социјалните, најранливите

Зоран Димовски:Еве како да имате пари за помош на социјалните, најранливите

Share Button

Битолчанецот Зоран Димовски познат на битолската јавност но и пошироко по неговите активности, и понатаму е активен и ја доловува реалната слика за случувањата во нашава земја.Имено тој во свој статус на неговиот личен профил, напиша , начин , како да се има пари за помош на најсиромашните. Ви го пренесуваме статусот на Димовски

Укинете ги хoнoрaрите нa членoвите нa сите упрaвни, укинете ги хoнoрaрите нa сoветниците вo oпштините, нaмaлете ги пaтaрините нa прaтениците и ДИК, нaмaлете ги бoнусите нa извршителите и ќе имaме пaри зa сoцијaлнa пoмoш зa рaнливите кaтегoрии…срaмoтa е!- напиша Димовски на фб.

 

уредник

Related Posts

Александар починал еден час откако грчките спасувачи го испуштиле во бездната

Коментарите се исклучени на Александар починал еден час откако грчките спасувачи го испуштиле во бездната

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи рочиште за случајот на СЈО „Транспортер“

Коментарите се исклучени на Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи рочиште за случајот на СЈО „Транспортер“

Create AccountLog In Your Account