Со блокада на раскрсницата кај Гроздот, ВМРО – ДПМНЕ во Битола со втор протест

Со блокада на раскрсницата кај Гроздот, ВМРО – ДПМНЕ во Битола со втор протест

Со блокада на раскрсницата кај Гроздот, ВМРО – ДПМНЕ во Битола со втор протест

Share Button

Вчера и денеска кај Гроздот во Битола, ВМРО – ДПМНЕ ја блокира раскрсницата од 16 часот до 18 часот. И денеска блокадата е со иста цел, да им се слушне пораката дека даваат поддршка  за притворените од 27 април кои според ВМРО – ДПМНЕ се личности кои го бранат уставот и државата а не се терористи.

(фото архива)

уредник

Related Posts

На планинскиот премин Ѓавато се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила во 19.00 часот

Коментарите се исклучени на На планинскиот премин Ѓавато се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила во 19.00 часот

Create AccountLog In Your Account