Стапалото и чудотворна икона на св.Ана во скитот Св.Ана на Света Гора (фото)

Стапалото и чудотворна икона на св.Ана во скитот Св.Ана на Света Гора (фото)

Стапалото и чудотворна икона на св.Ана во скитот Св.Ана на Света Гора (фото)

Share Button

Стапалото и чудотворна икона на св.Ана во скитот Св.Ана на Света Гора

благодарност до брат Игор С. за фотографиите

Фотографија на Православие.Мк †.

Фотографија на Православие.Мк †.

Фотографија на Православие.Мк †.

Фотографија на Православие.Мк †.

Фотографија на Православие.Мк †.

извор и фото Православие .мк

уредник

Related Posts

Слепченски манастир

Коментарите се исклучени на Слепченски манастир

НА 21 и 22 МАРТ ГОЛЕМА СВЕЧЕНА ХРАМОВА СЛАВА ,БИТОЛА ЌЕ ГИ СЛАВИ СВЕТИТЕ 40 МАЧЕНИЦИ НА КРКАРДАШ

Коментарите се исклучени на НА 21 и 22 МАРТ ГОЛЕМА СВЕЧЕНА ХРАМОВА СЛАВА ,БИТОЛА ЌЕ ГИ СЛАВИ СВЕТИТЕ 40 МАЧЕНИЦИ НА КРКАРДАШ

Утре е Лазарова Сабота

Коментарите се исклучени на Утре е Лазарова Сабота

Битола го слави Раѓањето на „Свети Јован Крстител“кај истоимениот битолски манастир

Коментарите се исклучени на Битола го слави Раѓањето на „Свети Јован Крстител“кај истоимениот битолски манастир

Манастир Св. Архангел и Св. Спас село Буково.Градина на параклиси и светители

Коментарите се исклучени на Манастир Св. Архангел и Св. Спас село Буково.Градина на параклиси и светители

Create AccountLog In Your Account