Без коментар (фото)

Share Button

уредник

Related Posts

(фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

Коментарите се исклучени на (фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

(фото) Дел од црквата во с. Граешница

Коментарите се исклучени на (фото) Дел од црквата во с. Граешница

Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

Коментарите се исклучени на Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

Битола синоќа (фото)

Коментарите се исклучени на Битола синоќа (фото)

Виножито – Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Виножито – Битола (фото)

(ФОТО)БЕЗ КОМЕНТАР! ЦЕНТАР НА БИТОЛА!(градско ВЦ)

Коментарите се исклучени на (ФОТО)БЕЗ КОМЕНТАР! ЦЕНТАР НА БИТОЛА!(градско ВЦ)

(ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

Коментарите се исклучени на (ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

Create AccountLog In Your Account