Ден: д.м.г

ЈП Стрежево – Битола со донација во ОУ Ѓорги Сугарев во делот каде што учат деца со посебни потреби

Share Button

ЈП Стрежево од Битола донираше во битолското ОУ Ѓорги Сугарев опрема во делот каде што

Вечерва е кулминација. Тешко на оние што живеат од Црн мост надолу

Share Button

‎Mite Ristov‎ до: Сликај, постирај, алармирај ! 1 мин. ·

СИНОДОТ НА МПЦ-ОА: КРАЈНАТА ЦЕЛ ОД БАРАЊЕТО ДО БПЦ ЗА МАЈКА-ЦРКВА Е АФТОКЕФАЛНОСТ НА МПЦ

Share Button

Иванов:Законот за јазици ги доведува во прашање трајните интереси на Македонија и македонскиот народ

Share Button

ВЛАДАТА НАЛОЖИ ФОРМИРАЊЕ НА „АНАСАМБЛ ЗА АЛБАНСКИ НАРОДНИ ОРА И ПЕСНИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“

Share Button

Високо ниво на загаденост на воздухот и во Битола

Share Button

Без коментар (фото)

Share Button

Небо над Битола

Share Button

 

Мајка со маша по главата ја претепала и ја избркала од дома 13-годишната ќерка

Share Button

Завчера во 15.30 часот жена од с.Трубарево пријавила дека девојче на возраст од 13 години

Предозирано момче (26) од Кратово почина на скопските клиники

Share Button

253 наши читатели одговориле на нашата анкета, еве ги резултатите

Share Button

МОН укажува наставниот кадар да биде ослободен од работните обврски во неделата после Нова година

Share Button

Одрон од фасада од балкон кај Гроздот оштети возила (фото)

Share Button

Вчера од балкон од зграда кај Гроздот во Битола оштетени возила од парче одрон

Затвореник од Битола почина во скопскиот затвор

Share Button