Без коментар (фото)

Share Button

уредник

Related Posts

После дождот:)Битола без снег

Коментарите се исклучени на После дождот:)Битола без снег

Виножито – Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Виножито – Битола (фото)

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Откорнато дрво , Градски парк Битола

Коментарите се исклучени на Откорнато дрво , Градски парк Битола

Пак…

Коментарите се исклучени на Пак…

(ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

Коментарите се исклучени на (ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

(фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

Коментарите се исклучени на (фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

Create Account



Log In Your Account