НАЈНОВО :

Вечерва е кулминација. Тешко на оние што живеат од Црн мост надолу

Вечерва е кулминација. Тешко на оние што живеат од Црн мост надолу

Вечерва е кулминација. Тешко на оние што живеат од Црн мост надолу

Share Button

Вечерва е кулминација. Тешко на оние што живеат од Црн мост надолу.

 
фб објава на фб страницата  Сликај Постирај, алрмирај
Еве ја состојбата со загаденоста на воздухот вечерва во Битола

уредник

Related Posts

Две и полгодишно дете почина на Детската клиника

Коментарите се исклучени на Две и полгодишно дете почина на Детската клиника

Забрана за тешки товарни возила од 18.40 ч. на планинскиот премин Буково

Коментарите се исклучени на Забрана за тешки товарни возила од 18.40 ч. на планинскиот премин Буково

Create AccountLog In Your Account