Одрон од фасада од балкон кај Гроздот оштети возила (фото)

Одрон од фасада од балкон кај Гроздот оштети возила (фото)

Одрон од фасада од балкон кај Гроздот оштети возила (фото)

Share Button

Вчера од балкон од зграда кај Гроздот во Битола оштетени возила од парче одрон

уредник

Related Posts

Се урна грчки воен авион

Коментарите се исклучени на Се урна грчки воен авион

ОД ЕДНА МАЈКА ОД БИТОЛА ДО ДОТИЧНАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА

Коментарите се исклучени на ОД ЕДНА МАЈКА ОД БИТОЛА ДО ДОТИЧНАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА

Александар починал еден час откако грчките спасувачи го испуштиле во бездната

Коментарите се исклучени на Александар починал еден час откако грчките спасувачи го испуштиле во бездната

Create AccountLog In Your Account