НАЈНОВО :

253 наши читатели одговориле на нашата анкета, еве ги резултатите

253 наши читатели одговориле на нашата анкета, еве ги резултатите

253 наши читатели одговориле на нашата анкета, еве ги резултатите

Share Button

На нашето анкетно прашање – Дали сте задоволни од новата Влада , одговориле вкупно досега 253 читатели.

98 одговориле со ДА

119 одговориле со Не

А 36 одговориле ДЕЛУМНО

Во понеделник  ќе биде поставено ново анкетно прашање за нашите читатели

уредник

Related Posts

ЈО ќе постапува по заканите за претседателот на ЗНМ

Коментарите се исклучени на ЈО ќе постапува по заканите за претседателот на ЗНМ

Заев: Во ПИОМ фалат 500 милиони евра, може ќе треба да се зголеми возраста за пензионирање

Коментарите се исклучени на Заев: Во ПИОМ фалат 500 милиони евра, може ќе треба да се зголеми возраста за пензионирање

Create AccountLog In Your Account