Вака беше ама вака и сега остана (фото)

Вака беше ама вака и сега остана (фото)

Вака беше ама вака и сега остана (фото)

Share Button

Во рубриката фото без коментар галерија од битолскиот Драгор

 

 

уредник

Related Posts

После дождот:)Битола без снег

Коментарите се исклучени на После дождот:)Битола без снег

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Коментарите се исклучени на КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

(ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

Коментарите се исклучени на (ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

Виножито – Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Виножито – Битола (фото)

Битола синоќа (фото)

Коментарите се исклучени на Битола синоќа (фото)

Create AccountLog In Your Account