Нови вд. директори во ЈП “Пазари” Александар Касапов и КЈП “Нискоградба” во Битола,Менде Силјановски

Нови вд. директори во ЈП “Пазари” Александар Касапов и КЈП “Нискоградба” во Битола,Менде Силјановски

Share Button

Денес Градоначалникот на Општина Битола, Наташа Петровска ги именува Александар Касапов за ВД Директор на ЈП “Пазари” од Битола и Менде Силјановски за ВД Директор на КЈП “Нискоградба” од Битола.

Александар Касапов е претседател на општинската организација на ЛДП од Битола и поранешен советник во Советот на Општина Битола, со што веќе подолг период ја следи работата на ова Јавно претпријатие.

Менде Силјановски е дип. градежен инженер. Член е на Централниот одбор на ЛДП и долги години вработен во КЈП “Нискоградба” на позицијата шеф на припрема, со големи познавања од проблематиката на фирмата.

уредник

Related Posts

Во Прилеп денеска протест против донесувањето на Законот за употреба на јазиците. Блокада на булеварот „Гоце Делчев“

Коментарите се исклучени на Во Прилеп денеска протест против донесувањето на Законот за употреба на јазиците. Блокада на булеварот „Гоце Делчев“

Create AccountLog In Your Account