Тоа е тоа, и ова го има ( фото)

Тоа е тоа, и ова го има ( фото)

Тоа е тоа, и ова го има ( фото)

Share Button

Фотографијата е сликана во Велес

уредник

Related Posts

После дождот:)Битола без снег

Коментарите се исклучени на После дождот:)Битола без снег

ПОЛИЦИСКО КОМБЕ ПРОПАДНА ВО ДУПКА

Коментарите се исклучени на ПОЛИЦИСКО КОМБЕ ПРОПАДНА ВО ДУПКА

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Културен ФБ пријател,…останете на програмата на фб :)

Коментарите се исклучени на Културен ФБ пријател,…останете на програмата на фб :)

„Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…

Коментарите се исклучени на „Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…

Виножито – Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Виножито – Битола (фото)

Create AccountLog In Your Account