За Новогодишните и Божикните Празници,ЈП Водовод-Битола со скромен придонес измами насмевка кај најмладите

Во пресрет на Новогодишните и Божикните Празници,ЈП Водовод-Битола со скромен придонес измами насмевка кај најмладите. Се поделија новогодишни пакетчина во ОО Црвен Крст-Битола,Заводот за деца со оштетен слух и говор, Центарот за Аутизам, се посети семејство во с.Градешница.
Воедно ја користам оваа прилика во празничен дух да ги посакам сите добра за секое дете и да ви честитам срекни празници.
Среќна Нова 2018!- напиша директорот на ЈП Водовод, Горан Козаров од Битола на својот Фејсбук

Напишете коментар