НАЈНОВО :

Превентивно :)

Share Button

Паметен човек 🙂

уредник

Related Posts

А да одлучевте дали “истура” или врни а не “истура” дожд во Битола ?!:)

Коментарите се исклучени на А да одлучевте дали “истура” или врни а не “истура” дожд во Битола ?!:)

Create AccountLog In Your Account