НАЈНОВО :

Има ли уште некој политичар/ка кој не успеа да се слика со децата за Нова Година!?

Има ли уште некој политичар/ка кој не успеа да се слика со децата за Нова Година!?

Има ли уште некој политичар/ка кој не успеа да се слика со децата за Нова Година!?

Share Button

Има ли уште некој политичар/ка кој не успеа да се слика со децата за Нова Година!? Dragi Zmijanac

Фотографија на Dragi Zmijanac.

Фотографија на Dragi Zmijanac.

Фотографија на Dragi Zmijanac.

Фотографија на Dragi Zmijanac.

Фотографија на Dragi Zmijanac.

Фотографија на Dragi Zmijanac.

Фотографија на Dragi Zmijanac.

Фотографија на Dragi Zmijanac.

Fb objava na Zmijanac

уредник

Related Posts

Протестот пред Собранието продолжува

Коментарите се исклучени на Протестот пред Собранието продолжува

Create AccountLog In Your Account