ПОЧИТУВАНИ ЧИТАТЕЛИ, НЕКА ВИ Е СРЕЌНА И БЕРИЌЕТНА НОВАТА 2018 ГОДИНА ви посакува “НОВОСТ.МК”

ПОЧИТУВАНИ ЧИТАТЕЛИ, НЕКА ВИ Е СРЕЌНА И БЕРИЌЕТНА НОВАТА 2018 ГОДИНА ви посакува “НОВОСТ.МК”

ПОЧИТУВАНИ ЧИТАТЕЛИ, НЕКА ВИ Е СРЕЌНА И БЕРИЌЕТНА НОВАТА 2018 ГОДИНА ви посакува “НОВОСТ.МК”

Share Button

Драги приjатели,  почитувани наши читатели,во изминативе 8 години колку што и постои Новост,  задоволство ни беше да се дружиме и да го споделуваме она што сметавме дека е значаен дел од нашите животни мигови но и од вашите. Тоа го правевме и во текот на годинава на изминување и со сета благодарност и здрава критичност се радувавме, но и предлагавме и, секој на свој начин, се боревме или придонесувавме за подобро утре.

Во тоа име, во Новата 2018 година од сè срце ви посакувамe здравје, среќа и многу сили и енергија во остварувањето на вашите животни планови и очекувања.
Посакувамe, во нашето натамошно дружење, нашите  конкретни дела да продолжат да ни бидат насочени кон препознавање на доброто и недвосмислената поддршка на сето она што доведува до тоа човекот да го препознаеме по неговата насмевка, како израз на среќа и радост за сопствениот живот и зедничките перспективи валоризирани низ вредноста на својот труд и резултатите од успешноста во работата.

Во тоа име, нека ни е среќна и бериќетна Новата 2018 година, – ви посакува Новост.мк

 

уредник

Related Posts

Помодре водата во градска река во Прилеп

Коментарите се исклучени на Помодре водата во градска река во Прилеп

МИЦКОСКИ СО ПОНУДА ДО ЗАЕВ

Коментарите се исклучени на МИЦКОСКИ СО ПОНУДА ДО ЗАЕВ

Огромно незадоволство на социјалните мрежи од изјавата на Заев за Законот за јазици

Коментарите се исклучени на Огромно незадоволство на социјалните мрежи од изјавата на Заев за Законот за јазици

Create AccountLog In Your Account