Отворен древниот манастир „Св. Јован Крстител“ крај реката Јордан

Отворен древниот манастир „Св. Јован Крстител“ крај реката Јордан

Коментарите се исклучени на Отворен древниот манастир „Св. Јован Крстител“ крај реката Јордан
Share Button

ВМРО – ДПМНЕ: Дојде животот за братот на Градоначалничката на Битола

Коментарите се исклучени на ВМРО – ДПМНЕ: Дојде животот за братот на Градоначалничката на Битола
Share Button

Добивме експресен одговор дека дојде животот за братот на Градоначалничката на Битола и тоа преку оглас, пријавен како единствен невработен наставник по математика во Битола!

Пукано во скопјанец,полицијата пронајде четири чаури. Истрагата е во тек

Коментарите се исклучени на Пукано во скопјанец,полицијата пронајде четири чаури. Истрагата е во тек
Share Button

Река поцрвене во Русија, медиумите пишуваат „ова е катастрофа од библиски размери“

Коментарите се исклучени на Река поцрвене во Русија, медиумите пишуваат „ова е катастрофа од библиски размери“
Share Button

Истрели од огнено оружје во Чаир, полицијата е веќе таму на увид

Коментарите се исклучени на Истрели од огнено оружје во Чаир, полицијата е веќе таму на увид
Share Button

ВМРО – ДПМНЕ:Битолска градоначалничке, дали избркавте наставничка и е на улица за да го вработите брат ти?

Коментарите се исклучени на ВМРО – ДПМНЕ:Битолска градоначалничке, дали избркавте наставничка и е на улица за да го вработите брат ти?
Share Button

Дац се обрати до јавноста, тврди дека имал испиено само една чашка алкохол

Коментарите се исклучени на Дац се обрати до јавноста, тврди дека имал испиено само една чашка алкохол
Share Button

Владата ќе го разреши Дац од раководната функција во МНТ поради вчерашната сообраќајка

Коментарите се исклучени на Владата ќе го разреши Дац од раководната функција во МНТ поради вчерашната сообраќајка
Share Button

Create AccountLog In Your Account