Дизелот од денеска е поскап

Дизел горивото од денеска е поскапо, како што и претходно беше најавувано денеска е реализирано.

Дизел горивото чини 58,5 денари, што е за 3,5 денари повеќе од претходно, по зголемувањето на акциза на енергенсот од страна на Владата.

 

Напишете коментар