Загаден воздух ама за огномети на плоштадите можи

Загаден воздух ама за огномети на плоштадите  можи

Загаден воздух ама за огномети на плоштадите можи

Share Button

Скоро во сите градови низ Македонија каде што на плоштадите имаше организиран дочек имаше богат огномет. И огнометот го загадува воздухот(мерите станиции покажуваа и покажуваат висока загаденост), надлежните пред некој ден излегоа со препораки и итни мерки -ама  нели тоа ќе го мислиме по Нова Година сега празници се

уредник

Related Posts

ДЕНЕСКА ИСПЛАТА НА ПРАВА ОД СОЦИЈАЛНА И ДЕТСКА ЗАШТИТА

Коментарите се исклучени на ДЕНЕСКА ИСПЛАТА НА ПРАВА ОД СОЦИЈАЛНА И ДЕТСКА ЗАШТИТА

ДРУГАРЧИНА ОД СДСМ ОХРИД СРЕЌЕН ВИ ПРАЗНИК НА ВАС ПОЛТРОНИ СЛЕДБЕНИЦИ НА ГРУЕВИЗМОТ

Коментарите се исклучени на ДРУГАРЧИНА ОД СДСМ ОХРИД СРЕЌЕН ВИ ПРАЗНИК НА ВАС ПОЛТРОНИ СЛЕДБЕНИЦИ НА ГРУЕВИЗМОТ

Create AccountLog In Your Account