Градоначалникот на општина Демир Хисар на новогодишната ноќ беше во посета на градските дежурни служби

Градоначалникот на Општина Демир Хисар, Марјанче Стојановски, после пола час од доаѓањето на новата година, заедно со командирот на Полициската станица во Демир Хисар и командирот на одделение на ТППЕ Демир Хисар, направија обиколка, ги посетија дежурните работници во Противпожарната единица, Полициската станица, Итната медицинска служба во Здравствениот дом и дежурниот работник од Агенцијата за обезбедување во зградата на општината. Им ја честитаа новата година и им врачија пригодни поклони, посакувајќи им многу здравје, среќа и успеси.

 

Фотографија на Општина Демир Хисар.

Фотографија на Општина Демир Хисар.

Фотографија на Општина Демир Хисар.

Фотографија на Општина Демир Хисар.

Фотографија на Општина Демир Хисар.

Фотографија на Општина Демир Хисар.

Фотографија на Општина Демир Хисар.

Фотографија на Општина Демир Хисар.

Фотографија на Општина Демир Хисар.

Фотографија на Општина Демир Хисар.

Напишете коментар