Доаѓа Божик, идат денови свети, богат на сиромав да се сети!

Доаѓа Божик, идат денови свети, богат на сиромав да се сети!

Доаѓа Божик, идат денови свети, богат на сиромав да се сети!

Share Button

Доаѓа Божик, идат денови свети, богат на сиромав да се сети.Здравиот да го посети болниот, веселиот  да го утеши растажениот, среќникот со несреќник да се дружи на секој рака да се пружи. Сите раскарани да се помират и Божјата љубов да ја шират, за достојно да го пречекаме Христос и да бидеме негови , достојни

 

 

уредник

Related Posts

Цветници во соборниот храм Свети Димитриј во Битола

Коментарите се исклучени на Цветници во соборниот храм Свети Димитриј во Битола

Денеска е празник на иконата „Млекопитателница“

Коментарите се исклучени на Денеска е празник на иконата „Млекопитателница“

КРВОТОЧИВАТА ИКОНА НА СПАСИТЕЛОТ

Коментарите се исклучени на КРВОТОЧИВАТА ИКОНА НА СПАСИТЕЛОТ

Денеска е Трето наоѓање на главата на Свети Јован Крстител

Коментарите се исклучени на Денеска е Трето наоѓање на главата на Свети Јован Крстител

Create AccountLog In Your Account