Повторно оставен на милост и немилост, болен од карцином, но гладен и жеден без скршен денар.Тоа е Македонија!

Повторно оставен на милост и немилост, болен од карцином, но гладен и жеден без скршен денар.Тоа е Македонија!

Повторно оставен на милост и немилост, болен од карцином, но гладен и жеден без скршен денар.Тоа е Македонија!

Share Button

Тажниот живот за некои продолжува…

На својот Фејсбук Антонио денеска напиша дека нема лекови, храна и пари. Му била ветена работа, но ништо од тоа. Прашува каде е власта да му помогне.

уредник

Related Posts

Неофицијално причината за смртта на двајцата планинари на Кајмакчалан била хипотермија

Коментарите се исклучени на Неофицијално причината за смртта на двајцата планинари на Кајмакчалан била хипотермија

Повеќе од 10.000 граѓани досега ја потпишале петицијата против Законот за употребата на јазиците

Коментарите се исклучени на Повеќе од 10.000 граѓани досега ја потпишале петицијата против Законот за употребата на јазиците

Create AccountLog In Your Account