Запалена слама во општина Могила во сопственост на општината, причинета материјална штета од околу 90000 денари

Запалена слама во општина Могила во сопственост на општината, причинета материјална штета  од околу  90000  денари

Запалена слама во општина Могила во сопственост на општината, причинета материјална штета од околу 90000 денари

Share Button

Пред малку е запалена слама во општината Могила која е во сопственост на општината.Градоначалничката на општина Могила , Јасмина Гулевска ни потврди дека противпожарната битолска екипа брзо реагирала и пристигнала, надлежните се таму на лице место. Градоначалничката Гулевска за Новост.мк, вели дека материјалната штета е  во износ од околу 90000 денари според првичните проценки

уредник

Related Posts

Утре Основачко собрание на политичката партија Граѓанско Демократска Унија (ГДУ)

Коментарите се исклучени на Утре Основачко собрание на политичката партија Граѓанско Демократска Унија (ГДУ)

Црквата и православните верници утре го одбележуваат празникот Задушница

Коментарите се исклучени на Црквата и православните верници утре го одбележуваат празникот Задушница

Левица со Првомајски протест под мотото: „Време е да го подигнеме гласот за сопствените права!“

Коментарите се исклучени на Левица со Првомајски протест под мотото: „Време е да го подигнеме гласот за сопствените права!“

Create AccountLog In Your Account