Ден: д.м.г

Во манастирот Св. Наум, во Битола отслужена Вечерна богослужба

Share Button

Во Битола на плоштадот нема да има коледарски оган

Share Button

Поглаварот на Српската православна црква вели дека му е жал за македонскиот народ

Share Button

Фотогалерија – Битола денес

Share Button

Буди се Битола! Зимско, снежно, бело утро! Добро утро!!!

Share Button

Во Битола ноќва врне дожд измешан со снег

Share Button