Буди се Битола! Зимско, снежно, бело утро! Добро утро!!!

Блесна снежната бела покривка , Битола како зимска убавица. Во текот на ноќта во Битола заврна дожд измешан со снег  но набргу потоа врнеше и се уште врне само снег.

Добро утро Битола, буди се, утро е – снежно е.

Новост.мк ви посакува весел и успешен ден. Денот зачинете го со насмевка, бесплатна е:)

Напишете коментар