Во Битола ноќва врне дожд измешан со снег

Во Битола ноќва врне дожд измешан со снег

Share Button

Вечерва во Битола врне дожд измешан со снег, наутро останува да погледнеме дали градот ќе се пробуди со бела снежна покривка

фото по случаен избор превземено од интернет

 

уредник

Related Posts

Пожар во Министерството за правда

Коментарите се исклучени на Пожар во Министерството за правда

ВО ГЕВГЕЛИСКО УЧИЛИШТЕ ДИРЕКТОР ПЛАТАТА СИ ЈА ЗГОЛЕМИЛ САМ

Коментарите се исклучени на ВО ГЕВГЕЛИСКО УЧИЛИШТЕ ДИРЕКТОР ПЛАТАТА СИ ЈА ЗГОЛЕМИЛ САМ

Create AccountLog In Your Account