Во манастирот Св. Наум, во Битола отслужена Вечерна богослужба

Во манастирот Св. Наум, во Битола отслужена Вечерна богослужба

Во манастирот Св. Наум, во Битола отслужена Вечерна богослужба

Share Button

На 04.01.2018 г., во предвечерието на празникот, кога го празнуваме споменот на Светиот Наум Охридски Чудотворец,  се  отслужи Вечерна богослужба во манастирот Св. Наум, во Битола

уредник

Related Posts

Велика Сабота е ден на исчекување, ден на свештен трепет пред Христовото Воскресение

Коментарите се исклучени на Велика Сабота е ден на исчекување, ден на свештен трепет пред Христовото Воскресение

НА 21 и 22 МАРТ ГОЛЕМА СВЕЧЕНА ХРАМОВА СЛАВА ,БИТОЛА ЌЕ ГИ СЛАВИ СВЕТИТЕ 40 МАЧЕНИЦИ НА КРКАРДАШ

Коментарите се исклучени на НА 21 и 22 МАРТ ГОЛЕМА СВЕЧЕНА ХРАМОВА СЛАВА ,БИТОЛА ЌЕ ГИ СЛАВИ СВЕТИТЕ 40 МАЧЕНИЦИ НА КРКАРДАШ

Денеска се празнуваат: Свети Алексиј човек Божји и Светиот маченик Марин

Коментарите се исклучени на Денеска се празнуваат: Свети Алексиј човек Божји и Светиот маченик Марин

Create AccountLog In Your Account