НАЈНОВО :

Пратениците и патните трошоци

Пратениците и патните трошоци

Пратениците и патните трошоци

Share Button

Десет пратеници и нивни патни трошоци

За 4 месеци, по 4000 евра за гориво и патарини?

 

уредник

Related Posts

Aктерот Владо Јовановски по повеќе од два месеца излегува од притворот во Шутка

Коментарите се исклучени на Aктерот Владо Јовановски по повеќе од два месеца излегува од притворот во Шутка

Црквата и православните верници утре го одбележуваат празникот Задушница

Коментарите се исклучени на Црквата и православните верници утре го одбележуваат празникот Задушница

Кадровски промени: Заев ќе прави пролетна генералка

Коментарите се исклучени на Кадровски промени: Заев ќе прави пролетна генералка

Create AccountLog In Your Account