Разбојништво врз вработена во аптека во Битола, напаѓачот со закана со пиштол и одзел 10.000 денари

Разбојништво врз вработена во аптека во Битола, напаѓачот со закана со пиштол и одзел 10.000 денари

Разбојништво врз вработена во аптека во Битола, напаѓачот со закана со пиштол и одзел 10.000 денари

Share Button

На 04.01.2018 година во 18,25 часот во Битола на ул. „Мечкин Камен“, во аптека „Еурофарм“, непознат сторител со закана со пиштол, извршил разбојништво над вработената, при што одзел околу 10.000 денари, пари од дневниот промет. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account