Ден: д.м.г

Синоќа во Битола опожарено паркирано патничко возило „Рено клио“

Share Button

Вчера на локалниот пат Ресен – с.Болно – с.Евла се случила сообраќајна незгода

Share Button

НСП спремни за Бадник и Божик- ви ги честитаат Божикните празници

Share Button

Од Независниот Синдикат на Полицијата подготвени за Бадник и Божик. На сите вас почитувани граѓани

Во скопско со мерцедес поминал низ бадникарскиот оган и прегазил две лица

Share Button