НСП спремни за Бадник и Божик- ви ги честитаат Божикните празници

Од Независниот Синдикат на Полицијата подготвени за Бадник и Божик. На сите вас почитувани граѓани на Македонија ви ги честитаат Божикните празници со желба за многу здравје , и успех во 2018-та!!!

Напишете коментар