Денес е Божик благ ден на Христос роденден

Денес е Божик благ ден на Христос роденден

Денес е Божик благ ден на Христос роденден

Share Button

Слава на Бога во висините, на земјата мир а меѓу луѓето, добра волја. ХРИСТОС СЕ РОДИ!!!

Фотографија на Novost.

уредник

Related Posts

Најнови фотографии црква Света Петка Битола , во црковниот двор и параклис

Коментарите се исклучени на Најнови фотографии црква Света Петка Битола , во црковниот двор и параклис

Вечерва од Ерусалим во 20 часот на скопскиот аеродром ќе пристигне благодатниот оган

Коментарите се исклучени на Вечерва од Ерусалим во 20 часот на скопскиот аеродром ќе пристигне благодатниот оган

Create AccountLog In Your Account