„Ако попот е грешен, неговата молитва не е грешна“

Share Button

Поука за почитување на свештениците – Св. Николај Велимировиќ Браќа, почитувајте ги своите свештеници. Тие се слуги Христови и претставници на апостолите Христови. Нивната служба е тешка и нивната одговорност пред Бога е огромна. Тие се молат на Бога за сите нас. Тие со своите раце и молитви ја подготвуваат светата Причест, преку која вие
Complete Reading

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

“Животот е низа од лекции кои мораат да се иживеат за да бидат разбрани”-Хелен Келер Животот е едно големо искуство, кој треба внимателно да се пробува за да се вкуси секоја негова страна, животот е еден голем учебник кој мора да се чита внимателно, лекција по лекција, зашто ако паднете на еден испит, со страв
Complete Reading

Create AccountLog In Your Account