Алармот за загадувањето во метрополата и другите градови во Македонија повторно се вклучи

Алармот за загадувањето  во метрополата и другите градови во Македонија повторно се вклучи

Алармот за загадувањето во метрополата и другите градови во Македонија повторно се вклучи

Share Button

Граѓаните на социјалните мрежи ги споделуваат последните мерења на квалитетот на воздухот во главниот град и концентрацијата на штетните ПМ10 и ПМ2.5 честички и бараат одговор зошто не се преземаат мерки против труењето.

Енормно загадување е регистрирано во речиси сите скопски општини, а слична е ситуацијата и во останатите градови

уредник

Related Posts

Утре завршува учебната година

Коментарите се исклучени на Утре завршува учебната година

Затворската полиција денеска со протестен марш за подобри права

Коментарите се исклучени на Затворската полиција денеска со протестен марш за подобри права

Нападнат претседателот на ЛДП, Горан Милевски

Коментарите се исклучени на Нападнат претседателот на ЛДП, Горан Милевски

Војник во касарната Петровец бил каменуван

Коментарите се исклучени на Војник во касарната Петровец бил каменуван

МВР: Потпишани се договори за набавка на панталони, ракавици, чизми, џемпери, кошули за полицајците

Коментарите се исклучени на МВР: Потпишани се договори за набавка на панталони, ракавици, чизми, џемпери, кошули за полицајците

Create AccountLog In Your Account